Beste ouders en verzorgers,

In strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus heeft het kabinet besloten dat alle scholen vanaf maandag 16 maart tot 6 april gesloten zijn. Het is goed mogelijk dat deze periode verlengd wordt. Ook de Prinses Margrietschool is deze periode gesloten.

We begrijpen dat dit lastig kan zijn voor uw gezinssituatie. Misschien is het voor u moeilijk om op deze korte termijn opvang te organiseren. Alleen voor de leerlingen waar van beide ouders een vitaal beroep hebben, is de school de komende dagen geopend. Het gaat hier om ouders die o.a. werken in de zorg, bij de politie en brandweer.

Op het moment dat u een vitaal beroep heeft, mag uw kind naar school komen. Wij vragen u om uiterlijk voor maandag 16 maart 08.00 uur via onderstaand mailadres te laten weten of u gebruik maakt van deze mogelijkheid. Kinderen die gezondheidsklachten hebben van verkoudheid, keelpijn, koorts of hoesten mogen niet naar school komen.

Deze week maken we als team op school een plan van aanpak voor hoe we de komende periode met de situatie zullen omgaan. We informeren u hier later deze week verder over. We begrijpen dat er veel vragen en zorgen kunnen leven.

We hopen dat u het vertrouwen heeft dat we het belang van de leerlingen, ook als zij thuis zijn, steeds voorop stellen. Voor eventuele vragen, vragen we u dan ook alleen het onderstaande mailadres te gebruiken. Ook als u specifieke vragen heeft over de nu genomen maatregelen.

Het is een uitzonderlijke situatie, maar met elkaar moet het lukken alles in goede banen te leiden. Alvast hartelijk dank voor uw vertrouwen en medewerking! Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij u hierover informeren.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team,