Informatieavond

Donderdag 31 augustus 2017

Beste ouders/verzorgers,

Donderdag 31 augustus 2017 is er voor groep 1 t/m 8 en de spectrumgroep informatieavond van 18.30 tot 19.30 uur. De deur is vanaf 18.15 uur geopend.

U kunt deze avond kennismaken met de leerkracht(en) van uw kind en met de andere ouders van de groep.

Tijdens deze avond vertelt de leerkracht over de regels en afspraken in de groep. Ook krijgt u informatie over het lesprogramma van het leerjaar waar uw kind dit schooljaar inzit en het eventuele huiswerk.

Wij vinden het belangrijk dat u op deze avond aanwezig bent, u heeft dan het eerste contact met de leerkracht van uw kind en u weet wat er dit schooljaar geleerd en verwacht wordt van uw kind. Als u hiervan op de hoogte bent kunt u uw kind beter begeleiden.

Dit is belangrijk, want het succes op school wordt bepaald door school en thuis!

Verder willen wij u informeren dat de poster 2017/2018 vanaf volgende week op de schoolapp zal staan. Hierin vindt u de activiteiten die dit jaar zullen plaatsvinden en alle vakanties. We hopen u zo snel mogelijk deze ook op papier mee te kunnen geven, we wachten op de drukkerij. Op de papierversie staan de studiedagen vermeld.

Tot donderdag 31 augustus, u bent van harte welkom om 18.30 uur in het lokaal van uw kind.

Wij rekenen op uw komst!

Met vriendelijke groet,

Sharon Hirschfeld, directeur