Onwijze moeders

Maandag 22 januari 2018

Aanstaande donderdag 25 januari zal er weer gestart worden met het project ‘Onwijze Moeders’.    De eerste sessie ‘Onwijze Moeders’ zal gegeven worden door de wijkagent van Spangen-Oost, Karin de Groen.

Wat houdt de bijeenkomst in:

Eenmaal per 6 weken zal Karin in gesprek gaan met u als ouder van de Prinses Margrietschool.

Met het project ‘Onwijze Moeders’ wil de politie laten zien hoe belangrijk de rol van de moeders is. Hoewel het goed gaat met de jeugd in Spangen, kan het toch altijd zijn dat een kind in aanraking komt met een negatieve straatcultuur. Karin vertelt aan moeders van kinderen op school wat de politie met hun kinderen meemaakt, hoe hangen op straat en contact met foute vrienden kan leiden tot criminaliteit. Dit alles zorgt weer voor een beperking van een goed toekomstperspectief van hun kinderen.

Het is daarom goed om u op de hoogte te brengen van mogelijke gevaren en ze hierop alert te maken. Tijdens de bijeenkomsten wordt er aan u verteld wat er de afgelopen periode is gebeurd op straat en u krijgt uitleg over bijvoorbeeld ‘social media’.

Het is de bedoeling om er interactieve bijeenkomsten van te maken en om op deze wijze met elkaar in gesprek te gaan en zo samen te proberen om een veilige omgeving te maken voor de kinderen.

U bent van harte welkom van 08.45-09.45 uur, u bent er toch ook bij!

Met vriendelijke groet,

Team Prinses Margrietschool