Geobattle

Woensdag 15 november 2017 hebben 4 leerlingen uit groep 8 meegedaan aan de GEOBATTLE op het Erasmiaans gymnasium. Esrah, Thimo, Wassim en Reynaldo mochten voor onze school laten zien wat zij in huis hadden.

Door allerlei opdrachten te doen konden zij punten verdienen. Ze moesten aan de hand van foto's een plaats raden. Daarnaast moesten ze ook een ontwerp maken voor een plek in Rotterdam. Dit moest een plek zijn waar jong en oud terecht konden en wat duurzaam was.

Bij de uitslag bleek dat onze 4 leerlingen het zo goed gedaan te hebben dat ze tweede zijn geworden. Een beker en een mooie bosatlas rijker gingen de leerlingen voldaan naar huis.

Tijdens de battles was ook het jeugdjournaal aanwezig en onze 4 leerlingen werden geinterviewd. In de avonduitzending van woensdag 15 november 2017 waren zij te zien.