agenda, multomap en huiswerk

Hallo,

In groep 8 is het belangrijp om te leren plannen. Vooral voor het huiswerk, zowel het leer als maakwerk.

In groep 8 werken we daarom met een agenda. In de eerste week hebben we deze al nodig. Wilt u ervoor zorgen dat de leerlingen deze meenemen naar school.

In groep 8 werken we met een multomap. Hier komt het huiswerk in en kunnen leerbladen bewaard worden. Ook dit hebben we in de eerste week nodig. Wilt u ook hiervoor zorgen dat de leerlingen deze mee naar school nemen.

Afspraak: De leerlingen nemen elke dag hun agenda en multomap mee naar school en aan het eind van de dag weer mee naar huis.

Ook heb ik met de kinderen afgesproken dat de meester en de ouders in de agenda kijken. Zodat u ook weet wat het huiswerk is. Het is heel fijn als u, als ouder, uw kind stimuleert en helpt bij het maken van het huiswerk.