Welkom in groep 8

Hallo allemaal,

Na een heerlijke zomervakantie zijn we afgelopen maandag weer begonnen op school. In de eerste week zullen we aan elkaar wennen, afspraken maken en kijken naar belangrijke regels.

Het is fijn om te zien en te horen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. We starten vol goede moed aan dit laatste basisschooljaar. Een spannend jaar (definitieve advies, Cito toetsen en keuze middelbare school) maar ook zeker een heel leuk jaar ( kamp, musical, scholen bezoeken)

Als u vragen heeft of mij graag wilt spreken kan dat telefonisch (010-4371800) of u maakt een afspraak om langs te komen. Dit kan tussen 08:00 uur en 08:30 uur of na 12:30 (woensdag en vrijdag) en 15:30 uur (maandag, dinsdag en donderdag)

Groet,

meester Marco