Woordenschat

Beste ouders,

Ik het huiswerkmapje zit deze week ook een blaadje met 10 woorden van de woordenschat les van vandaag. We hebben gemerkt dat de woorden die bij taal aangeboden worden voor een aantal kinderen best nog wel lastig is. Daarom is besloten om deze ook mee naar huis te geven. Zo kunnen de kinderen ze nog een keer extra oefenen. Wij bieden ze op maandag in de les aan en in de weektaak. De maandag daarna krijgen ze 10 nieuwe woorden aangeboden, ook deze oefenen ze weer in de weektaak. Daarnaast komt ieder kind drie keer aan de beurt om achter de computer de woorden extra te oefenen. Om de kinderen nog een extra kans te geven om de woorden goed te leren hebben ze ze ook mee naar huis. Dit is geen verplichting, maar een extraatje voor de kinderen om ze goed te leren.

Hopelijk hebben we u zo voldoende ingelicht.