Geschiedenis toets groep 5

Het is zo ver, het eerste hoofdstuk van geschiedenis is afgerond en dat betekent dat de eerste leertoets voor groep 5 eraan komt.

Op disndag 24 oktober hebben de kinderen een pakketje meegenomen. Dit is de toets die zij op dinsdag 31 oktober gaan krijgen, zij hebben deze al ingevuld. Daarnaast hebben zij ook de samenvatting van het hoofdstuk meegekregen.

De eerste keer geven wij de toets met antwoorden mee, zodat de kinderen deze goed kunnen leren en weten ze wat de bedoeling is. Bij het tweede hoofdstuk krijgen zij alleen de lege toets mee met de samenvatting en bij de andere hoofdstukken zullen zij alleen de samenvatting mee krijgen.

Op dinsdag 7 november krijgen de kinderen een woordenschat toets van geschiedenis, ook dit is een leertoets. Zij krijgen deze bladen op dinsdag 31 oktober mee naar huis.

Succes met leren.