Gym en zwemmen

Voor de gymlessen hebben de kinderen een shirt, korte broek en schoenen nodig. Deze schoenen mogen geen zwarte zolen hebben, i.v.m. afgeven op de vloer in de gymzaal en graag de onderkant schoonmaken als ze ook buiten gedragen zijn.

Voor de zwemlessen hebben de kinderen zwemkleren en een handdoek nodig. Denkt u eraan, dat als uw kind thuis alvast de zwemkleren aantrekt, om een onderbroek mee te geven?

Groep 4 gymt iedere maandagochtend (10.30) en dinsdagmiddag (13.00). Op maandag krijgen zij gym van meester Sander. Op dinsdag van meester Sherwin, dan gaan zij met de andere groep 4 mee.

Groep 5 gymt iedere maandagochtend (10.30). Zij zwemmen op woensdagochtend meteen om 8.30. Dit betekent dat zij om 8.15 verzamelen voor de gymzaal, aan de rechterkant van de school, en om 8.20 naar het zwembad lopen. Zij gaan samen met juf Elsa.

Doordat de kinderen met een andere leerkracht mee gaan naar gym en zwemmen, heeft iedere groep 1 keer per week tijd alleen in de klas, waardoor er op die momenten lessen woorden gegeven die alleen voor die groep zijn.